Easyjet aan de lijn. Elf man op de vlucht naar Manchester van 8:30 zijn niet op komen dagen. Of wij wat gezien hebben. Nee sorry, niemand gevonden.Hooggeëerd publiek, de eenmalige terugkeer naar café de Schutter was een feest! Mooie vrouwen, mooi bier en mooie muziek. Kom dat zien!!Rabbi Besseltov en Rabbi Gaarzky zijn net terug van een Bar Mitswa. Het was weer reuze gezellig, al zeggen we het zelf. Gelukkig hebben we de foto nog.Alsvanwege liters koffie en koeken die de Amsterdamse Havendienst van ons mocht wegslurpen bij de scheepsbrand in Velsen, kregen we als dank een dikke vette rondvaart.Zoo, Hawaiiaanse toestanden in Wijk aan Zee. En dat op de vroege zondagmorgen. Nou, eerst zelf maar een potje surfen en dan pas foto's maken. Gaarne enig begrip.Het gehele driekoppige Gaarmans team rukte uit voor een wedstrijd brug-koppen. Gelukkig wist niemand hem te raken, maar het leverde wel mooi spektakel op in het proberen.Wat doe je als het café nog niet open is? Lekker hangen op de Kermis met die andere jongeren. Binnen vijftien schoten had Gaarmans twee foto's op zak. Schiet mij maar lek.

Gaar werd dertig en Ronnie is ook lekker bezig. Tijd voor wat bezinning dus; een knallend familiefeest op vrijdag 11 november! Natuurlijk weer met vette beats en koude pils...

Na een langdurige tournee in Duitsland is de Magic Gaarmans Show weer in ons eigen land! Het gelikte duo staat uiteraard beschikbaar voor elke bruiloft en partij.

De beker winnen met FC Gaarmans. Hét moment voor een uitgebreide inhuldiging! Gelukkig was de harde kern van supporters meegereisd en zo werd het weer een latertje.

Whoeeiie, het Gaarmans personeelsfeest was een ware knaller. Lekker druk, gezellige onderonsjes en eigen muziek zorgden dat het erg laat werd. Sluitingstijd om precies te zijn.

Wat flauwekul tussendoor. Ronnie spreekt weer van een gerechtelijke dwaling en Gaar alias Tampert, voelde zich meer dan op z'n gemak in Berlijn.

Het werd weer tijd voor ons jaarlijkse moddermaskertje. Dus op naar Schermerhorn voor de Prutmarathon. Ronnie B. kwam dicht bij zijn record, maar Gaar viel helaas voortijdig uit.

Dat wij op de burelen van Gaarmans niet zomaar een montuurtje dragen hadden we al door. Jamai trouwens ook, maar dit terzijde. Maar er zijn nog veel meer bekenden!


Er brak een vrij ernstige brand uit in hartje Haarlem. De brandweer rukte met man en macht uit, maar het vuur had jammer genoeg al om zich heen gegrepen.Hee, een gigantische rookkolom langs de snelweg! Even kijken dus maar. Een grote brand in Rijsenhout; helaas was Gaar te laat voor echte vlammen, maar het rookte nog lekker.

Vandaag kwam de brandweer langs bij CBBN voor een oefening. Ondanks het gure winterweer was het aangenaam vertoeven rond de stookruimte. Helemaal als je een camera bij je hebt.

Gaar werkte in het brandweer opleidingscentrum. Dus was het af en toe oefenen geblazen met instructeur Peter in het oude fort van de Stelling van Amsterdam.


Ook zo'n jaarlijks evenement, het zeilweekend. Echter dit jaar wél eens met wind. En hoe! Alle zeilen moesten worden bijgezet. Stefan begon inmiddels groen aan te lopen.

Weer zo'n creatief duo; Maarten en Friso. Komen even in mijn buurt stunten voor een commercial. Galopperende paarden, brekende koetsen en stuntmannen. Maar het is weer rustig!

Wij werden anoniem getipt over iets dat eigenlijk helemaal niet plaats vond. Toch wist onze reporter zich undercover te mengen in het spuitbus geweld van Bos & Lommer.

De KNRM had open dag en aangezien Gaarmans sr. donateur is, mag je dan meevaren. Het is wel de bedoeling dat je je vasthoudt, want het bootje knalt met 70 km/u over het water.

Dankzij de prima uitleg van onze instructrice op leeftijd konden Ronnie en Gaar even veilig die Colt .20 leegknallen. Toch een bijzondere ervaring, dat schieten.

Ingmar dacht ik begin goed, ik nieuwjaarsduik 'em gelijk even 2005 in. Zwembroek aan, krantje d'r bij.
Pfoe, gelukkig gaan wij niet meer op Holland Tour.


We hebben eindelijk een nieuw lid gekregen bij Gaarmans. Logisch, want alleen door biologisch nalatenschap kan men lid worden. Daarna is het vijfentwintig jaar stage lopen.

Als derde in de cyclus geboorte - tattoo, nu het romantische huwelijkspartijtje van Ronnie en Manon. De kleine Iza was er uiteraard ook bij, maar was allang blij met d'r flesje melk!

Tatteretaa!!! Ronnie B. en Manon zijn 19 augustus vader en moeder geworden van een kerngezonde dochter! Het kleintje heet Iza en wij wensen de gelukkige ouders heel veel moois!

The Isaacs maakten na twee jaar een daverende come-back op het Moulin Rouge feest. Stefan, Harmen, Gaar en Richard lieten Anita even zien wat 'Run to me' ook alweer betekent.

Wat is dat nou? Er komt even een Boeing 747 aandrijven in de gracht. Allemaal stewardessen er achter aan rennen. Hier blijven jij, alle taxfree drank is nog aan board!

Onze oudste Gaarmans lezer is 91 jaar en mijn oma. Oma Gaarmans dus. Voor het eerst van d'r leven en achter internet en wat een mooie ervaring.

Als tweede stop van de 2004 Holland tour belandde we in De Schermer, waar Ronnie, oftewel de 'Beer uit Bos en Lommer' 63 modderige slootjes kon gaan oversteken.

De landelijke Ronnie & Gaar Holland Tour 2004 beleefde zijn officiële kickoff in Volendam. Elke happening was niet meer veilig voor het wakend oog van Gaarmans.

Mijn opa en oma zijn tachtig jaar en kwamen net even terug gezeild uit Finland. Met 13 uur dikke mist, dat wel. Maar ze zijn er weer en ik mocht mee.

Harmen had een jaar geleden zichzelf een doel gesteld. Eens een keer een marathon lopen. En binnen vier uur. Na een jaar trainen is het helaas is niet gelukt. Hij had 4:01.

Daar gaan we dan, met de familie Gaarenstroom naar de Costa Brava, eh Catalonië - dat klinkt wat chiquer. Een huisje, zwembad, strand & tapas, dat was even relaxed.

Ome Stefan en Gaarmans gingen een reisje maken in Andalusië. D'r is nog nooit zoveel cultuur door heen gegaan in één week.Een historische Cannes reis als afsluiter; voor Gaar de laatste, voor herr Besseling de eerste. Het eerste Gaarmans ietem een feit!.

We vallen in herhaling; de JongeHonden Cannes reis 2002. Een reportage van uw verslaggever.

Hahaa, de eerste keer Cannes met de JongeHonden. En de bus... Gelukkig was er véél eten en teveel drank mee, dus de eerste dagen kwamen we wel door.

AANVULLING: Inmiddels één-en-zestig keer de grote meester in de brievenbus. Nog iemand met problemen? De lijnen met onze professoren gaan nu open!

Laten we eens een dagje naar het Ruhr Gebied gaan. Gezellig. Vol met oude, vieze en verlaten fabrieken. En een bizar uitkijkpunt.

Aan de lieve mensen van San Francisco die zo dapper zijn om doordeweeks nog laat bier te schenken in Amsterdam

Op de terugweg naar Barcelona met pa, kon natuurlijk niet LLorett de Mar worden over geslagen. In de winter uitgestorven en ruim bevolkt met bejaarden. Gooed!

Uiteraard werd er in 2002 ook weer Sinterklaas gevierd. De schade viel mee. Een vernielde bungalow en wat kneuzingen.

Dat was wel even tranquillo in Costa Rica. Gaar's twee voornaamste vriendjes; surfplank en camera waren natuurlijk ook mee. Vijftien vakantie kiekjes uit de jungle.

Van voetballen houden we niet zo, althans van voetbalrellen niet. Maar het is natuurlijk wel leuk om er even tussen te gaan staan met je camera.

Soms loop je over straat en dan ben je blij dat je je camera mee hebt. Voor zeven opmerkelijke plaatjes in Amsterdam.

Op safari in eigen Land. Eerst even bij Kristel op de boerderie in Dalfsen, daarna effe varen bij Mikey in Giethoorn..

Leuk voor je werk even naar Londen. En dan terechtkomen in zo'n Japanse vuurceremonie. Gaar's versie van Vietnam Inc.

Het blijft lachen, Boomerang kaarten verzinnen. Deze bedacht Gaar en leverde ook nog een prijs op bij een Qineboko wedstrijd.

Yeach Rollerbladers! Niet de hardcore grinders uiteraard, maar die Rosé verslindende tweeverdieners in het Vondelpark. Een passende oplossing van Leefbaar Vondelpark.

Echte mannen hebben een barbecue. En een grasmaaier... Een monster met vijf versnellingen welteverstaan. Dat gras trek je er met 50 km/u zo even uit.

Na drie jaar trouwe dienst moest het gele gevaar van de Ring A10- West eindelijk naar de sloop van de APK Gestapo. Een tribuut aan dit gele stukje familiegeluk.

Vriend Robbie liep lekker de reisleider uit te hangen in Zuid Afrika. Wat is er dan leuker om even langs te komen voor een tripje tussen de leeuwen?

Wat nou fileleed? Het zonnetje op je knar, muziekje erbij en een beetje in je neus peuteren. Genieten geblazen!

Het was koud, het was winter en Amsterdam was zoals het altijd was geweest. Althans zo lijkt het, want de foto's zijn genomen in de winter van 2000.

Wat kun je anders doen op vakantie in Namibië, dan je te pletter vervelen met wat grondeekhoorns? Het leverde Gaar in ieder geval weer een nieuwe Boomerang card op.

Gaar mocht Sinterklaas spelen op z'n werk, maar moest eerst een paar biertjes wegtikken om die vieze-oude-mannen lucht uit z'n baard te kunnen blazen.

Dat was cool, letterlijk uit een oude doos een concertkaartje. Nog uit de tijd dat een kaartje gewoon een kaartje was en geen ranzig printje van het postkantoor.

Het is inmiddels al een tijdje geleden, maar deze waren we even vergeten; een driedaags tripje voor de zaak naar Hong Kong. Wat een drukte. En veel Chinezen. Heel veel.

Australische vakantiekiekjes uit 1999, toen Gaar een kijkje kwam nemen bij Lee. Natuurlijk nam hij zijn camera mee.

We spreken 1998, de eerste grote surftrip van Gaar en Robbie en maar gelijk naar Hawaii. De eerste stapjes op fotografiegebied leverde slechts een paar mooie sfeerbeelden op.