Glamour verkoopt. Dat wist zelfs de Hema al in 1978. Daarom de extra dikke celebrity uitgave van het breiboek. Overigens hebben we hem even uitgeleend aan Holland Sport.

Lachen! Wel een heel openhartig verslag van Ingmar. Uiteraard met de vaste ingrediŽnten; mafkezen, openbaar vervoer en idiote dialogen.
De oplettende lezer kent inmiddels het korreltje zout waar Ingmar mee genomen moet worden. Zeker als hij verteld dat ie porno-acteur is. Zoutzakken voor de deur!!!

Op vakantie blijkt dat opgekropte frustraties van een heel jaar zich opeens ontluiken. Jahaa, en dan moet je nog drie weken op elkaars lip zitten. Lekker die hitte toch?

Bril liefhebbers opgelet! Klassieke middenstand bullebakken bij het Brilmuseum. Jongetjes met brillen mag je niet slaan, maar ik ga mezelf nu even heel hard voor mín kop rammen!

In sommige gesprekken wil je gewoon niet terecht komen. Zeker niet als het over het libido van de buschauffeur gaat. Maar toch doen. Ai ai ai, stom, stom.

Mag ik u iets vragen? "Nee." Ik doe het toch. Wist u namelijk dat er een nieuw verhaal van Ingmar op Gaarmans staat? "Gaarmans? Dat lees ik niet hoor!"

Ojee, Ingmar in het donker zonder licht. Dat kan niet goed gaan. Maar zoals het hoort, lul je je weer uit alle problemen. Sterker nog, je gaat daar over heen.

Wederom Ingmar onderweg. Ditmaal met de buurtbus, diep in Brabant. Het is bijna onvoorstelbaar, maar nog niet overal blijkt het internet doorgedrongen te zijn.

Allemaal leuk een aardig, die zero tolerance. Maar niet als ik naar huis moet fietsen. Zo principieel ben ik dan ook wel weer.

Briefjes terreur avant la lettre: Phalada en Ric zijn uit elkaar. Wat er gebeurt is blijft gissen, maar dit stel is de schaamte reeds voorbij.

Waar zijn de tijden dat je gewoon terug ging naar de winkel als er iets kapot was. Dat het zwaar onderhandelen was maakte niet uit. Beter dan dit.   (Inclusief update!!)

Het is altijd lachen bij de Lidl. Helaas niemand die je tas inpakt, geen bekende merken. Wel een mooi verhaal van Ingmar's belevenissen in deze Duitse supermarkt.

Gaar en zijn vader bezoeken een klassiek autobeurs. Prompt loopt ie een oude liefde tegen het bekoorlijke lijf. Hij raakt er niet over uitgepraat.

Dagelijks trein-forens Ingmar maakt nog eens wat mee, wachtend bij de Bruna op het Centraal Station. Daar kun je in de file niet over mee praten.

Tja, wat kunnen we nog meer zeggen. Ingmar trekt gewoon malloten aan. Neem dit verhaal nu weer, dat verzin je niet. Alleen stond Ingmar met z'n mond vol tanden.

Nadat in het onderstaande verhaal ongeveer de man met de meeste mazzel werd beschreven, is er ook een die het op een dag niet echt naar z'n zin had met z'n zeilboot.

Even een oud verhaal er tussendoor. En als je er niet tussen stond, zul je het waarschijnlijk niet geloven. Want er ging bijna iemand van tussen.

Wat is er leuker als dingen toevallig gebeuren? Nou, alsof het lijkt dat het helemaal niet het geval is. Een sterk stukje toevalligheid uit 2002.

Al weer een tijdje geleden - actueel zijn we nooit - maar Ingmar zou Ingmar niet zijn als hij geen verhaal had over de overleden Johnny Cash.

Nog niet eerder gepubliceerd. Het interview dat Robby Buttner hield met Reinout Vlaanderen. Een van Nederlands beste surfers, wonend in Biarritz.

Hawaii is relaxed. We kunnen niets anders zeggen. Crimineel, politieagent of lokale official, je bent en blijft aloha. Een verhaaltje uit 1998.

Onze pantoffel held Ingmar heeft weer een eng verhaal voor jullie. Maar met een moraal; wie goed doet, goed ontmoet zeggen we dan (...mmhh)

Bob de Jong. Dat is me er eentje.
Remco schreef een ode aan deze man. Lees, geniet en maak Bob je held!

Wederom een verhaaltje voor 'Moois' magazine. Alleen dit keer wel om een tikje onpasselijk van te worden. Voor al uw studentikoze herinneringen.

In 1997 reisde een Nederlands surfteam naar Ierland voor de titel Europees Kampioen. Gaar was erbij en deed verslag van alle verwikkelingen.

Dat was weer een vruchtbare avond met vriend Ingmar. We belandden in een pas geopende lak- en lederbar. Met handige tips van de barvrouw hoe je de smaak van je zaad veranderd.

Big Smile, slap geouwehoer en totaal onwetend over de wereld lopen. Amerikanen dus. Rem en Pat namen een USA collega eens mee naar het afvoerputje van Amsterdam.

Sommige mensen hebben werk. En dat is goed, want er is toch niks op TV overdag. Maar ja, misschien dat enkelen beter thuis op de bank kunnen blijven zitten.

Het eerste resultaat in de co-op met webschepper-punt-net. Een verhaal over borsten. Mooier hadden we het niet kunnen bedenken.

Sportweek Remco zit wel eens bij een voetbalwedstrijdje. En niet alleen blijkt. Een terugkerende column over perikelen op 's lands velden en tribunes.

Laten we eens wat schrijven over de TV. Dat kan best in die donkere maanden na Kerst en Oudjaar. Het geld is op en de kroegen leeg dus zappen geblazen!

Een vies verhaaltje uit 1995, toen het HSA Magazine nog roelde en je op zondagmiddag nog de enige in zee was. Ver weg in Portugal aan het smurfen met vriend Robbie.